Inyett Sanktionskontroll vid leverantörssökning & registeranalys

Kontroll mot EUs rådande sanktionslista

Att känna sig trygg i att inte nyttja leverantörer, eller ha kunder med koppling till de sanktioner som råder, är en stor utmaning. För verksamheter som lyder under Finansinspektionens tillsyn, kan konsekvenser att bryta mot sanktioner bli stora. 

Inyett har adderat funktionalitet som möjliggör kontroll mot EUs rådande sanktionslista. Kontrollen görs på organisationsnummer och till dessa associerade personer i egenskap av styrelseledamot och/eller ägare. Kontrollen kan även göras på utländska bolagsnamn och även personnamn. 

Detta kan göras både på era register eller på enskilda bolag, nedan kan du se de olika alternativen för att få full kontroll på dina affärsrelationer när det kommer till sanktioner. Här hittar du 3 olika produkter beroende på hur ert behov ser ut.

Sanktionskontroll vid leverantörssökning 
Vid varje leverantörssökning i Inyett Search, får du nu även kontroll på enskilda bolag och till dess associerade personer i egenskap av styrelseledamot och/eller ägare. Sök fritt och säkerställ att en verksamhet inte finns med på EU's sanktionslista.

- Kontroll på enskilda bolag & associerade personer i Inyett Search. *
 
Pris: 499kr / månad. Löpande avtal med 1 månad uppsägningstid.
 

Sanktionskontroll på ditt register
Få automatisk kontroll av ert register mot EU´s rådande sanktionslista. En engångskontroll där vi går igenom ett helt register och matchar det mot EU's senaste sanktionslista. 

- Kontrollen görs på organisationsnummer eller namn och till dessa associerade personer i egenskap av styrelseledamot och/eller ägare.
- Kontrollen kan även göras på utländska bolagsnamn och även personnamn. (exempelvis hyresgäster).

Pris: minimum 6.000:- / max 30.000:- (6kr per org.nr eller namn).

Sanktionskontroll på register och vid leverantörssökning

Utöver att du får sanktionskontroll vid varje leverantörssökning, ingår även 2 fullständiga sanktionskontroller på ert register.

- Kontroll på enskilda bolag & associerade personer i Inyett Search. *
- 2 st sanktionskontroll mot valfritt register (oavsett storlek).

Pris: 1499kr / månad. 12 månader löpande med 1 månad uppsägningstid.

*kräver att ni har ett avtal för Inyett Search.

 

Boka tid för frågor

Fyll i formuläret nedan för att beställa sanktionskontroll.